Hanneke Wolff-Rierink Promo Film Verkiezingen FFP Planner 2018

Presentatie online verkiezing FFP Planner 2018

 

In mei van dit jaar daagde een FFP-collega mij uit mee te doen met de verkiezing FFP Planner van het jaar 2018. Dat maakte mij enthousiast om mee te doen: als onafhankelijk financieel planner en één van de vele ondernemende vrouwen in dit vak kan ik als FFP ambassadeur voor een jaar de financieel planner meer onder de aandacht brengen, bij klanten en bij andere adviseurs.

 

Na vaktechnische toetsing werd ik één van de drie finalisten. 

 

De uiteindelijke winnaar wordt bepaald door een oordeel van de vakjury (telt voor 2/3e mee) en het oordeel van de collega FFP-leden via de online-stemming (telt voor 1/3e mee). Zij stemmen aan de hand van presentatie-video's (zoals deze) en een samenvatting van het plan uit het adviesgesprek.

 

De vakjury bestaat uit voorzitter Andrea Middel FFP CFP (deskundigheidscommissie Stichting FFP), Berry Zuidam FFP CFP (Financieel Planner van het Jaar 2017), Dewi Kartoidjojo (vaardigheidsdeskundige), Hans Dekker FFP CFP (learning & development Dukers & Baelemans) en Conny Weber FFP CFP (bestuurder Stichting Certificering FFP).

 

Op donderdag 4 oktober 2018 vindt tijdens het jaarlijkse FFP Congres de feestelijke bekendmaking plaats (www.ffpcongres.nl).