Plan well to Live well and do good.

World Financial Planning Day

 

Als financieel planner ben ik lid van de Nederlandse beroepsorganisatie voor gecertificeerd financieel planners FFP en daarmee onderdeel van het internationale netwerk van certified financial planners, de FPSB, met wereldwijd 175.000 leden.

 

FPSB ondersteunt een Wereld Financieel Planners Dag en dat is vandaag 3 oktober 2018. Daarmee wordt gepromoot hoe financiële planning iedereen kan helpen hun financiën onder controle te houden en te krijgen: financiële planning helpt om op koers te blijven met je financiële en levensdoelen. 

 

 

What do you wish you knew about finance?

Welke informatie over jouw financiële leven wil je altijd al weten om te zorgen voor jouw koers?

 

Bel mij, ik ben financial planner en help je op weg.