29. oktober 2020
Er komt een nieuw, persoonlijker pensioenstelsel. Wat betekent dit voor jouw ouderdomspensioen? Vanuit mijn beroepsverenging een bijdrage voor de pensioendriedaagse 2020: Een financieel planner kan scenario's doorrekenen en daarnaast rekening houden met jouw wensen. Kies je voor een onafhankelijk financieel planner zonder productverkoop dan weet je zeker dat het om jou gaat!
07. oktober 2020
7 oktober 2020 WORLD FINANCIAL PLANNING DAY! Of je nu hulp nodig hebt bij het navigeren door je financiële realiteit of je voorbereidt om lange termijndoelen te bereiken, een financieel planner is er om je hierbij te ondersteunen. Want zelfs als het leven onzeker is, houd je de controle over je financiële toekomst. Kies je voor een onafhankelijk financieel planner zonder productverkoop, dan weet je dat het alleen om jouw belang gaat.
06. oktober 2020
Vijf redenen voor het hebben (of maken) van een goed financieel plan uitgewerkt. In een iets aangepaste versie van het artikel van mijn beroepsvereniging FFP neem ik je hierin mee. Als onafhankelijk financieel planner zonder productverkoop ondersteun ik je hier graag bij.
24. september 2020
Na mijn advies en financieel plan voor klanten die door arbeidsongeschiktheid hun toekomst en situatie helder wilden krijgen ontving ik een aanbeveling waar ik super trots op ben. Daarom ben ik financieel planner met zoveel plezier! Als onafhankelijk financieel planner zonder productverkoop werk ik alleen voor het belang van mijn klanten.
13. mei 2020
Ik werkte mee aan een artikel in FD Persoonlijk Magazine van Jasperien van Weerdt: De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid. Schiet niet in de paniekstand, maar maak slimme keuzes. Twee onafhankelijk financieel planners geven tips. Neem bijvoorbeeld geregeld je financiële planning onder de loep, ook buiten de coronacrisis.
31. maart 2020
Voor het optimaliseren van je financiën werd vanuit mijn beroepsvereniging FFP een mooi artikel geschreven met 5 stappen voor financieel poetswerk. Veel uit deze stappen kan je wellicht zelf. Als onafhankelijk financieel planner kan ik je helpen om nog meer te halen uit je financiële voorjaarsschoonmaak en door het proces van financiële planning ondersteun ik je graag met het verkrijgen van financiële rust en het maken van passende en wijze beslissingen voor de nabije en wat verdere toekomst.
18. maart 2020
Ik werkte mee aan een artikel in de Financiële Telegraaf (www.dft.nl) . Om miljonair te worden is het werken, heel hard werken. Er zijn drie factoren die je kan beïnvloeden: arbeid, uitgaven en rendement. Zoek balans tussen wat er binnenkomt en wat er uitgaat en maak een financieel plan. Hou je eraan. Bezoek een onafhankelijk financieel planner, die kijkt over je schouder mee en zorgt dat je je aan je plan houdt.
01. november 2019
Ik werkte mee aan de rubriek Raad & Daad in het FD: Wanneer heb je genoeg geld? Dat hangt van vele factoren af. Het belangrijkste is dat je inzicht krijgt in je financiën en daarna bepaalt wat je wensen zijn. Laat een onafhankelijk financieel planner over je schouder meekijken: dat ondersteunt en brengt nieuwe ideeën en oplossingen.
21. september 2019
Ik werkte mee aan een artikel in FD Persoonlijk Werk & Geld: Je hebt een gezin, je kinderen zijn nog jong. En dan gaat je partner dood. Het is de vraag of je het dan financieel redt, want het partnerpensioen is veel lager dan mensen verwachten. De kans dat dertigers en veertigers overlijden is klein. Maar als het gebeurt is de impact enorm. Een financieel plan zorgt voor inzicht en brengt oplossingen om die impact financieel te dempen.
27. augustus 2019
Ik werkte mee aan een artikel in het FD Werk en Geld: Een studie of woning betalen voor een (klein)kind is een veelvoorkomende wens bij (groot)ouders. In feite is het een voorschot op de erfenis. Schenk echter pas als je voor jezelf hebt berekend hoeveel geld je nodig hebt om voor de komende tijd je gewenste levensstandaard te houden. En, bedenk waarom je wilt schenken.

Meer weergeven