Vermogensregie

 

Overzicht en Inzicht

Als financial planner begeleid ik u bij het formuleren en behouden van overzicht en inzicht van uw vermogensdoel en beleggingsbeleid.

 

Ik structureer en coördineer de adviezen rondom uw vermogen en dat van uw familie en bied ondersteuning bij de praktische uitvoerbaarheid ervan. Ik werk onafhankelijk van banken of andere organisaties. Waar nodig werk ik samen met uw adviseurs (zoals uw accountant, advocaat, fiscalist, notaris, vermogensbeheerder).

 

Ik ontzorg.

Het behouden van alle zaken rond uw vermogen binnen het kader van uw wensen en het bewaken van de samenhang ertussen, zorgen ervoor dat u ontzorgd en ondersteund bent. U kan uw energie blijven richten op uw bedrijf, maatschappelijke taken en uw privé leven. De steeds complexere wetten en regelgeving met al zijn (financiële) specialismen blijven zo voor u overzichtelijk èn inzichtelijk. Bovenal zorgt dit voor een optimale inzet en continuïteit van uw energie.

 

Financieel vertrouwenspersoon

Als financieel vertrouwenspersoon bij alle zaken rond uw vermogen en dat van uw familie ben ik bij uitstek uw financieel adviseur.